Életmódprogram

Örülök, hogy sikerült megtalálnod.

Félelmeid vannak, hogy lemondásokkal fog járni a váltás?  – A lemondás nem jó kifejezés, inkább megváltoztatunk pár dolgot az alapokban, kicserélünk összetevőket, amik a mindennapjaidba szépen be fognak épülni.

Édes szájú vagy és félsz, hogy ezen fog elbukni minden? – A receptjeim között számos édes étellel találkozol. Erről sem kell lemondanod. A cukor nem barátunk, de szerencsére van számos alternatívája.

Kenyér, pékáru nélkül el sem tudod képzelni a főétkezéseket? – Mennyiség, minőség csere kell. Nem csak finom búzalisztből készült pékáruk vannak.

Úgy érzed, hogy egyedül ez Neked nem fog menni? – Kivételes alkalom az életben, hogy ezt nem kell egyedül végig csinálnod. Szükség van arra, hogy 100%-ban beletedd magad a jó ügy érdekében, de én ott leszek melletted és segítek, ha elakadsz.

Első körben szeretném megismerni az eddigi táplálkozási szokásaidat, hiszen enélkül nem tudhatjuk, honnan és milyen messziről kell indulnunk.

  • Első lépésként fogok küldeni Neked egy hét napos étkezési naplót, melyben MINDEN étkezésedet fel kell jegyezned, tényleg mindent, nassolást, táplálékkiegészítőket, ételt, italt stb.
  • Ezt követi, egy részletes kérdőív, mely kiértékelése után, megállapítom a válaszaid alapján, a makrotápanyag szükségletedet, illetve az esetleges vitamin, ásványi anyag hiányosságokat, továbbá hormonális és emésztőrendszeri problémákat (akár orvosi segítséggel). Szeretnék kérni Tőled egy teljes test alakos képet, elölről, hátulról és oldalról, illetve a méreteidet is centiméterben a táblázatban fel tudod jegyezni. Ez azért fontos, hogy a folyamat végén lásd az előtte-utáni változásokat.
  • Mindezek után megtörténik az első konzultáció webkamerán vagy emailon keresztül. Megbeszéljük közösen az eddigi megkapott információk alapján a célkitűzéseidet. Innentől kezdve heti egyszer fogunk konzultálni a fejleményekről, esetleges módosításokról. Természetesen elérsz a többi napon is, ha bármi kérdésed felmerül.
  • Fogsz kapni a személyre szabott étrended mellé egy általános ismertetőt, egy Életmód Kisokost, hasznos tanácsokkal, mellékletekkel (eredménymérő táblázat, élelmiszer alapanyag táblázat)

Amit én kínálok Neked, nem egy újabb fogyókúrás recept. Életmódváltásra foglak ösztökélni, hogy megismerd a szervezeted igazi igényeit, hogy cseréld ki az alap összetevőket, úgy hogy Neked a legjobb legyen. Felejtsd el az eddigi sanyargató diétákat, amik után a leadott kg ugyan úgy visszajött.

A váltással nem csak a felesleges kg-ok fognak leolvadni, hanem a közérzeted is megváltozik. Energikusabb leszel, önbizalmad megnő, jobb lesz az életminőséged és mindenek előtt egészséges leszel.

A változás nem lemondás, ha úgy érzed az az út, amin jársz nem jó irányba visz, mit csinálsz? Irányt váltasz. Ez az élet minden területére igaz. Változtatsz, ha munkahelyedről kilépsz, ha kilépsz a párkapcsolatodból, elköltözöl otthonról stb. Miért pont a saját testeddel legyél visszafogott? Ő az egyetlen, aki végig kísér a rögös utadon. Legyél hálás neki, ne feledkezz meg róla.

Válts életmódot, válaszd a minőségi életet!

Pontos árakért kattints ide.

Jelentkezés: ataplalkozastanacsado@gmail.com

Referencia