Rólam

Mindig is érdekelt a táplálkozástudomány, hogy őszinte legyek nem volt nehéz dolgom, hiszen olyan családban nőttem fel, ahol nagy hangsúlyt fektettünk a tudatos táplálkozásra.
A tudatos táplálkozás véleményem szerint abból adódik, hogy tudod, mikor, mit és mennyit ehetsz és kiemelt figyelmet szentelsz a minőségi alapanyagoknak!
Segítek olyan embereknek utat találni, akiknek nem adatott meg az életük során a megfelelő minőségű tudatos étkezés, amely életmódváltással is együtt jár.


Szeretnél fogyni, úgy érzed, hogy nem jó úton haladsz az étkezéseddel?

Étrend ajánlás előtt felmérjük az eddigi étkezési szokásaidat, megnézzük mit, mikor fogyasztasz. Biztos, hogy fog lemondással járni, de azért vagyok melletted, hogy ezt is átvészeljük!
Munka mellett, vagy családdal nehézkésnek, tehernek érezheted a váltást! Pontosan ezekben a speciális esetekben szeretnék Neked segíteni! Az étrend elkészítése nem okoz bonyodalmat, egyszerűen elkészíthető ételeket ajánlok, amiket gyorsan össze tudsz dobni!
Ne gondold, hogy ezzel a váltással többet nem eheted meg a lángost, vagy a lekváros palacsintát. De igen, idővel! Mikor már a szervezeted megszokta az új szabályokat.
A mai világban minden egészségtelen étel mellett van egészséges verzió, bármi pótolható, helyettesíthető, ezért gondolom, hogy ha rászántad magad, nem fogunk nagy falakba ütközni.

Vágj bele, hiszen a Te életed múlik rajta!